Manteli-omenakakkutaikinaan gluteeniton

Vatkaa ensin pehmeä voi tai margariini ja sokeri.

Lisää munat yksitellen.

Taikinaan lisäksi 2 tl leivinjauhetta ja 2 tl kardemummaa.

Mausta omenapalaset kanelilla ja sokerilla.

Vuokaan ensin kerros taikinaa.

Sitten omenanpalaset ja lopputaikina.

Ripottele päälle mantelilastuja.

Paista 175 uunissa n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 1568g8321kcal4.7g7.8g940.7g0g
Sokeri 1523g6182kcal0g1521.5g0g0g
Kananmuna kuoreton1523g2178kcal182.8g0g152.3g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 627g2100kcal0.4g511.7g0.3g8.8g
Mantelilastu, almendra cruda laminada (Hacendado), annos 10g448g2777kcal96.3g55.1g247.7g32.3g
Sokeri 215g873kcal0g214.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g44862kcal568.4g4621.8g2682g82.2g
Valittu annoskoko5904g22431kcal284.2g2310.9g1341g41.1g
Annoskoko puolitettuna2952g11216kcal142.1g1155.5g670.5g20.6g
Arvot/100g100g380kcal4.8g39.1g22.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167563