Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 439g626kcal54.9g1.3g45g0g
Sokeri 678g2753kcal0g677.5g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 399g137kcal12.2g19.9g0.4g0g
Maito rasvaton 200ml399g132kcal13.2g19.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g399g2912kcal4g4g319.1g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1037g3559kcal105.7g726g12.4g36.3g
Mustikka metsä- 997g439kcal5g63.8g6g32.9g
Raparperi 718g242kcal5g39.5g0.7g10.1g
Voi, 1 tl, 5 g200g1456kcal2g2g159.6g0g
Sokeri 339g1376kcal0g338.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 259g890kcal26.4g181.5g3.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g29182kcal461g4177.6g1092.6g177.2g
Valittu annoskoko5904g14591kcal230.5g2088.8g546.3g88.6g
Annoskoko puolitettuna2952g7295kcal115.3g1044.4g273.2g44.3g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678