Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1597g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g32g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g1118g1789kcal212.5g0g102.9g0g
Bataatti, kuorittu 2875g2327kcal45.1g483.9g1.4g86.3g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.2g8.9kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Valkopippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g9847kcal525.2g996g370g181g
Valittu annoskoko5904g4924kcal262.6g498g185g90.5g
Annoskoko puolitettuna2952g2462kcal131.3g249g92.5g45.3g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436