Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)2285g3179kcal253.7g9.1g237.7g0g
Sokeri 809g3285kcal0g808.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl286g2571kcal0g0g285.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 619g2124kcal63.1g433.3g7.4g21.7g
Leivinjauhe 57g100kcal3g21.6g0g0.3g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g57g223kcal0g56g0g0g
Raparperi 952g321kcal6.6g52.4g1g13.3g
Mansikka 648g301kcal3.2g54.4g1.3g12.3g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g191g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11808g24209kcal659.2g2870.8g1066.2g95.2g
Valittu annoskoko5904g12105kcal329.6g1435.4g533.1g47.6g
Annoskoko puolitettuna2952g6052kcal164.8g717.7g266.6g23.8g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692