Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g30g219kcal0.3g0.3g24g0g
Nakki, keskiarvo 1202g2805kcal137.1g13.9g247.7g0.1g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g3006g902kcal45.1g135.3g12g75.2g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g802g361kcal1.6g88.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g802g1283kcal16.8g30.5g120.2g0.8g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g60g131kcal3.7g14.9g6.3g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g11431kcal411g568.6g820.8g157g
Valittu annoskoko5908g5716kcal205.5g284.3g410.4g78.5g
Annoskoko puolitettuna2954g2858kcal102.8g142.2g205.2g39.3g
Arvot/100g100g97kcal3.5g4.8g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966