Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)1053g695kcal157.9g0g7.4g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 1053g137kcal11.8g10.3g2.1g12.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen351g70kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Herne 702g484kcal35.5g65.7g2.8g21.8g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 351g247kcal2.5g51.7g1.3g3.7g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1403g900kcal44.9g67.6g49.1g0.1g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 561g150kcal2.2g8g4g10.2g
Kananmuna, keitetty 386g551kcal48.2g1.2g39.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g6751kcal610.2g505.6g214.8g106.6g
Valittu annoskoko5908g3375kcal305.1g252.8g107.4g53.3g
Annoskoko puolitettuna2954g1688kcal152.6g126.4g53.7g26.7g
Arvot/100g100g57kcal5.2g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170