Gluteeniton pizzapohja

Alkuperäinen ohje:
Siirry sivulle!

Ohjeesta saa 4-5 pellillistä.

Keitä aluksi vettä esim.

vedenkeittimessä ja laita kulhoon 3 dl. Mittaa joukkoon hiiva ja sekoita puuhaarukalla.

Lisää 2 tl sokeria ja suolaa oman maun mukaan.

Sekoita joukkoon jauhot, taikinan käydessä paksummaksi kannattaa vaivata käsin.

Lopuksi sekoita taikinaan öljy.

Kaulitse taikina leivinpaperin päällä melko ohueksi ja levitä täytteet päälle.

Paista uunissa 250 asteessa n. 10-12 min, että juusto on hieman ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Mfuruskog
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g3360g11760kcal117.6g2721.6g33.6g100.8g
Kuivahiiva, annos 11g44g158kcal19.8g17.6g2.6g0g
Sokeri 24g97kcal0g24g0g0g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11816g25447kcal274.8g5526.4g232.4g201.6g
Valittu annoskoko5908g12723kcal137.4g2763.2g116.2g100.8g
Annoskoko puolitettuna2954g6362kcal68.7g1381.6g58.1g50.4g
Arvot/100g100g215kcal2.3g46.8g2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440547