Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 55g180kcal5.6g36.5g0.6g1.8g
Herne 67g46kcal3.4g6.2g0.3g2.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 63g13kcal0.4g1.9g0.1g1.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g167g34kcal1g6.3g0.5g2.3g
Maissi, purkki Rainbow53g32kcal1g5g0.8g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Mustapippuri 0.7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 17g38kcal2.3g0.3g3g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 167g154kcal26.4g4.2g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1182g1000kcal80.8g122.2g17.2g15.2g
Valittu annoskoko591g500kcal40.4g61.1g8.6g7.6g
Annoskoko puolitettuna296g250kcal20.2g30.6g4.3g3.8g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221