Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.7g0.6g1g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Parmesan formaggio da pasta15g69kcal6g0g4.9g0g
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.5g4.6kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla150g81kcal2.2g10.3g3.4g1.5g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Paprika vihreä 60g13kcal0.6g1.5g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss75g233kcal18g0.6g17.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1182g1222kcal80.8g59g70.8g11.4g
Valittu annoskoko591g611kcal40.4g29.5g35.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna296g305kcal20.2g14.8g17.7g2.9g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318