Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g175g158kcal2.6g10.5g11.4g3.5g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g175g79kcal2.6g13.1g1.8g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g131g151kcal21g2.5g6.6g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g110g121kcal25.2g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1183g1017kcal102.8g52.2g43.6g7g
Valittu annoskoko592g508kcal51.4g26.1g21.8g3.5g
Annoskoko puolitettuna296g254kcal25.7g13.1g10.9g1.8g
Arvot/100g100g86kcal8.7g4.4g3.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961