Tomaatti-mozzarellapiirakka ruispohja

Painele 1 levy (250g) piirakkavuokaan, ja paista n. 5 min ~200C uunissa.

Viipaloi tomaatit, mozzarella ja (10 kpl) oliivit.

Ota pohja pois uunista ja asettele tomaatit pohjalle, niiden päälle mozzarellat ja oliivit.

Ripottele päälle pestokastiketta ja juustoraastetta.

Paista n. 30 min uunissa, kunnes pinta saa vähän väriä.

Ota piirakka pois uunista, ja ripottele päälle (3-4 lehteä) tuoretta pilkottu basillikaa.

Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g146g412kcal6.7g45.7g22g8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g87g18kcal0.5g3.3g0.3g1.2g
Kevyt mozzarella (Juustoportti), annos 150g87g153kcal21.9g0.4g7.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow58g105kcal0.3g3.3g9.9g0g
Pesto Rosso, Barilla29g96kcal1.2g3.5g8.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen146g29kcal0.9g5.5g0.4g2g
Basilika, tuore8.7g3.5kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g29g85kcal9.6g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1183g1802kcal82.8g124.2g108.4g23g
Valittu annoskoko591g901kcal41.4g62.1g54.2g11.5g
Annoskoko puolitettuna296g451kcal20.7g31.1g27.1g5.8g
Arvot/100g100g152kcal7g10.5g9.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176058