Omenakakku

Sulata voi, anna jäähtyä.

Sekoitaloput aineet taikinaan, paista voidellussa, leivinpaperilla pingotetussa irtopohjavuoassa 50 min 175 asteessa.

Sekoita kuorrutteen aineet ja kuorruta kakku täysin jäähtyneenä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 169 grammaa

Anita73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g58g425kcal0.6g0.6g46.6g0g
Sokeri 50g201kcal0g49.4g0g0g
Muna, annos 60g52g46kcal4g0.4g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 57g195kcal5.8g39.7g0.7g2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.2g8.7kcal0g2.2g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 233g83kcal0.4g16.6g0.2g4.7g
Voi, 1 tl, 5 g18g128kcal0.2g0.2g14g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 35g104kcal6.5g0.9g8.4g0g
Tomusokeri 1dl=60g87g349kcal0g87.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1183g3077kcal35g394.6g146.2g13.4g
Valittu annoskoko592g1539kcal17.5g197.3g73.1g6.7g
Annoskoko puolitettuna296g769kcal8.8g98.7g36.6g3.4g
Arvot/100g100g260kcal3g33.4g12.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311107