Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 113g126kcal23.8g0g3.4g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 158g67kcal15.5g0.6g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)153g41kcal2g7.3g0.3g2.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1183g537kcal84.6g28.6g8.8g10g
Valittu annoskoko592g269kcal42.3g14.3g4.4g5g
Annoskoko puolitettuna296g134kcal21.2g7.2g2.2g2.5g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83361