Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g780g328kcal12.5g67.1g0.8g0g
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 400g136kcal4.4g21.6g0.8g11.6g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)100g350kcal13.5g65.6g2.9g6g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g80g256kcal41.6g22.4g0.4g12.8g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka600g162kcal11.4g25.2g1.2g14.4g
Oliiviöljy 30g265kcal0g0g30g0g
Vesi, vesijohtovesi 3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11820g3347kcal179g455.4g79g104.8g
Valittu annoskoko5910g1674kcal89.5g227.7g39.5g52.4g
Annoskoko puolitettuna2955g837kcal44.8g113.9g19.8g26.2g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207436