Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 800g914kcal134.5g0g41.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1000g761kcal18.8g155g2g10g
Porkkana 500g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g400g1000kcal56g13.6g80g0g
Pinaattipakaste 150g300g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g400g212kcal22.8g21.2g3.6g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g20g13kcal1.5g1.8g0.1g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11820g6474kcal501g474.6g262.2g71.6g
Valittu annoskoko5910g3237kcal250.5g237.3g131.1g35.8g
Annoskoko puolitettuna2955g1618kcal125.3g118.7g65.6g17.9g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369