Raejuustopastasalaatti

Keitä pasta.

Jos et muistanut ottaa herneitä sulamaan, voit kipata herneet siivilään ja kataa pastan päälle.

Litistä kaksi valkosipulin kynttä veitsenlappeella ja pilko pieneksi.

Sekoita valkosipuli pastaan ja rouhi sekaan mustapippuria.

Voit myös maustaa pastaa ripauksella yrittisuolaa.

Pilko maustekurkut ja tomaatit.

Valuta maissista ja raejuustosta ylimääräinen neste pois.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Tarkista maku.

Voit sekoittaa joukkoon myös fetaa.

Tässä ohjeessa vain 50g edellisillan uunijuureksien teosta jäänyttä.

Varo, ettet käytä liikaa suolaisia aineksia!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 591 grammaa

Rn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 550g1800kcal56g365.2g6g18.4g
Herne 667g460kcal33.7g62.4g2.7g20.7g
Maustekurkku sokerisuolattu 633g126kcal4.4g19g0.6g11.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1667g338kcal10g63.3g5g23.3g
Maissi, purkki Rainbow527g316kcal10g50g7.9g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Mustapippuri 6.7g19kcal0.7g2.6g0.2g1.8g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 167g379kcal23.3g2.8g30g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 1667g1535kcal263.5g41.7g33.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11820g10003kcal807.4g1222.6g171.8g152.4g
Valittu annoskoko5910g5002kcal403.7g611.3g85.9g76.2g
Annoskoko puolitettuna2955g2501kcal201.9g305.7g43g38.1g
Arvot/100g100g85kcal6.8g10.3g1.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175221