Kaalilaatikkoa ala niinna

Pilko kaali.

Ota keitinliemestä 250g talteen.

Paista ja mausta jauheliha.

Sotke yhteen.

Vesi niskaan ja uuniin....

(laitoin lisäksi pekoniliemijauhetta ja sipulirouhetta ripsauksen...)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2000g480kcal24g68g4g42g
Jauheliha, sika-nauta 1600g3543kcal280g0g272g0g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g200g700kcal12g152g3.4g4g
Vesi2000g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen96g173kcal31.7g1g3.8g0g
Paprikajauhe 16g51kcal2.4g2.9g2.1g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11824g9894kcal700.2g447.8g570.6g104g
Valittu annoskoko5912g4947kcal350.1g223.9g285.3g52g
Annoskoko puolitettuna2956g2474kcal175.1g112g142.7g26g
Arvot/100g100g84kcal5.9g3.8g4.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355135