Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 80g92kcal13.5g0g4.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 100g76kcal1.9g15.5g0.2g1g
Porkkana 50g16kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Maustepippuri, annos 1g1g0kcal0g0g0g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g40g100kcal5.6g1.4g8g0g
Pinaattipakaste 150g30g4.2kcal0.6g0.1g0.2g0.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g40g21kcal2.3g2.1g0.4g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Tilli, tuore 4g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g649kcal50.4g47.6g26.2g7.2g
Valittu annoskoko592g324kcal25.2g23.8g13.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna296g162kcal12.6g11.9g6.6g1.8g
Arvot/100g100g55kcal4.3g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369