Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g467g626kcal41.6g85g12.1g20.1g
Sitruunamehu, laimentamaton93g20kcal0.3g1.5g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.3g5.6kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g1644kcal85.4g177.8g60.4g42.8g
Valittu annoskoko592g822kcal42.7g88.9g30.2g21.4g
Annoskoko puolitettuna296g411kcal21.4g44.5g15.1g10.7g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788