Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 257g883kcal26.2g180.2g3.1g9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 198g127kcal6.3g9.5g6.9g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%79g222kcal23g2g13.5g0g
Oliiviöljy 45g394kcal0g0g44.5g0g
Leivinjauhe 10g17kcal0.5g3.7g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1184g3287kcal112g390.8g136g18g
Valittu annoskoko592g1643kcal56g195.4g68g9g
Annoskoko puolitettuna296g822kcal28g97.7g34g4.5g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531