Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 175g251kcal16.9g3.6g19g0.4g
Punajuuri 219g84kcal2.2g15.1g0.4g5.5g
Riisi puuroutuva 57g195kcal3.4g43g0.4g1.3g
Oliiviöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Kevytmaitojuoma109g43kcal3.6g3.4g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g1369kcal58.2g130.4g65.2g14.4g
Valittu annoskoko593g684kcal29.1g65.2g32.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna297g342kcal14.6g32.6g16.3g3.6g
Arvot/100g100g115kcal4.9g11g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198878