BodyPasta Carbonara

1. Pilko sipuli, chilit ja kuori valkosipuli
2. Lisää 1-1,5dl rypsiöljyä kattilan pohjalle, lisää sipulit ja chili, kuullota niin kauan että ovat pehmenneet
3. Lisää ~1,5-2dl vettä, silppua tehosekoittimella ainekset hyvin hienoksi puuroksi, tämän jälkeen lisää ruokakerma Kolme Juustoa
4. Paista jauheliha ja lisää se kattilaan sipuleiden seuraksi
5. Keitä 1L vettä ja lisää Spaghetteria Carbonara ainekset
6. Anna rauhassa muhia 7min, sitten lisää Carbonara jauhelihan ja sipulien sekaan.

7. Anna jäähtyä hetken, nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Defuncta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetteria Carbonara valmis (Knorr), annos 100g185g186kcal5.5g25.8g6.8g1.7g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Valkosipuli 5.6g6.1kcal0.4g0.9g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g327kcal37.4g0g19.7g0g
Rypsiöljy 33g291kcal0g0g32.9g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g70g84kcal2.4g2.5g7g0g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g1815kcal92.8g63.8g133g4.8g
Valittu annoskoko593g908kcal46.4g31.9g66.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna297g454kcal23.2g16g33.3g1.2g
Arvot/100g100g153kcal7.8g5.4g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=248537