Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1999g2779kcal379.8g0g139.9g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g250g275kcal12.5g52.5g1.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Kukkakaali 2499g601kcal45.2g55g7.5g57.5g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g750g2699kcal209.9g15g202.4g0g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal4.9g3.8g12.6g0.1g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g14483kcal1319.6g297.2g864.2g130.4g
Valittu annoskoko5920g7242kcal659.8g148.6g432.1g65.2g
Annoskoko puolitettuna2960g3621kcal329.9g74.3g216.1g32.6g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349