Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 801g916kcal134.7g0g41.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1002g763kcal18.8g155.3g2g10g
Porkkana 501g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sipuli 240g73kcal3g11.5g0.5g4.1g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Vesi2003g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g401g1002kcal56.1g13.6g80.1g0g
Pinaattipakaste 150g301g42kcal5.7g1.2g1.5g3.9g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g401g212kcal22.8g21.2g3.6g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g20g13kcal1.5g1.8g0.1g0g
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g6485kcal501.6g475.2g262.6g71.6g
Valittu annoskoko5920g3242kcal250.8g237.6g131.3g35.8g
Annoskoko puolitettuna2960g1621kcal125.4g118.8g65.7g17.9g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369