Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 3003g2275kcal56.1g463g6g30g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g1501g1892kcal75.1g42g157.6g0g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto751g2477kcal202.7g0g180.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g13750kcal692g1088.2g691g87.4g
Valittu annoskoko5920g6875kcal346g544.1g345.5g43.7g
Annoskoko puolitettuna2960g3438kcal173g272.1g172.8g21.9g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314