Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2574g8832kcal262.3g1801.7g30.9g90.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1980g1270kcal63.4g95.4g69.3g0.2g
Juustoraaste Arla Magre 17%792g2218kcal229.7g19.8g134.6g0g
Oliiviöljy 446g3940kcal0g0g445.5g0g
Leivinjauhe 99g174kcal5.1g37.4g0g0.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g32865kcal1121g3908.6g1360.6g181.6g
Valittu annoskoko5920g16433kcal560.5g1954.3g680.3g90.8g
Annoskoko puolitettuna2960g8216kcal280.3g977.2g340.2g45.4g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531