Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1920g10176kcal151.7g614.4g806.4g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen400g2880kcal4g4g320g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g800g4800kcal168g52.8g432g0g
Kananmuna kuoreton 2800g3994kcal350g8.4g287g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g43700kcal1347.4g1359.2g3690.8g0g
Valittu annoskoko5920g21850kcal673.7g679.6g1845.4g0g
Annoskoko puolitettuna2960g10925kcal336.9g339.8g922.7g0g
Arvot/100g100g369kcal11.4g11.5g31.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478