Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1247g499kcal13.7g89.8g6.2g17.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g800g480kcal8g36g32g4.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1279g2124kcal243.1g0g127.9g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g640g160kcal6.4g36.5g0g16g
Sipuli (kuorittu)640g173kcal8.3g30.7g1.3g10.9g
Chili mausteseos, Old El Paso16g45kcal1.3g7.8g1g0g
Suola, annos 3g19g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 1279g1235kcal38.5g250.6g4.1g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g9430kcal638.6g902.8g345g123.8g
Valittu annoskoko5920g4715kcal319.3g451.4g172.5g61.9g
Annoskoko puolitettuna2960g2358kcal159.7g225.7g86.3g31g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185