Mummon kardemummakakku

Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Voitele ja korppujahota irtopohjavuoka tai valurautainen pannu halkaisijaltaan 24 cm.
Sekoitajauhot, sokeri ja kardemumma keskenään.

Lisää rasva ja nypi jauhojen kanssa ryynimäiseksi seokseksi.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi paksuhkoksi taikinaksi.

Levitä taikina vuokaan.

Ripottele pinnalle raesokeri ja 1 tl kardemummaa.

Voit käyttää pinnalla myös erilaisia strösseleitä
Paista uunin alaosassa n.35 minuuttia.

Kokeile tikulla kypsyys kakun keskeltä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Helima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 2588g8881kcal263.8g1811.8g31.1g90.6g
Sokeri 1128g4580kcal0g1127.1g0g0g
Margariini 80 % laktoositon 664g4642kcal4.3g0g523g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g100g310kcal11g59.7g7g27.9g
Sokeri 80g323kcal0g79.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g33g103kcal3.7g19.9g2.3g9.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1327g438kcal43.8g65g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g38554kcal653.2g6326.2g1126.8g255.6g
Valittu annoskoko5920g19277kcal326.6g3163.1g563.4g127.8g
Annoskoko puolitettuna2960g9639kcal163.3g1581.6g281.7g63.9g
Arvot/100g100g326kcal5.5g53.4g9.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296780