Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 3333g6511kcal623g0g450g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1000g1800kcal190g1g110g0g
Kananmuna kuoreton 733g1046kcal91.7g2.2g75.2g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g187g224kcal4.7g11.2g16.8g2.8g
Tomaattimurska 667g196kcal3.7g35.3g1.3g12.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g19554kcal1826.2g99.4g1306.6g31g
Valittu annoskoko5920g9777kcal913.1g49.7g653.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna2960g4888kcal456.6g24.9g326.7g7.8g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164