Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3200g675kcal38.4g108.8g6.4g67.2g
Hirvenjauheliha oma saalis1720g1926kcal378.4g0g51.6g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g560g1568kcal100.8g2.8g128.8g0g
Sipuli, paistettu 400g405kcal5.2g19.4g32.8g6.9g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g9729kcal1046.6g262.4g504.2g148.2g
Valittu annoskoko5920g4865kcal523.3g131.2g252.1g74.1g
Annoskoko puolitettuna2960g2432kcal261.7g65.6g126.1g37.1g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508