Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g252g154kcal33g2.8g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2014g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3272g11227kcal333.4g2290.5g39.3g114.5g
Oliiviöljy 141g1247kcal0g0g141g0g
Suola, annos 3g242g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g25255kcal732.8g4586.6g362.6g229g
Valittu annoskoko5920g12627kcal366.4g2293.3g181.3g114.5g
Annoskoko puolitettuna2960g6314kcal183.2g1146.7g90.7g57.3g
Arvot/100g100g213kcal6.2g38.7g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414