Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1068g1174kcal245.6g0g22.4g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1201g204kcal22.8g25.2g2.4g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1201g240kcal36g24g0g30g
Sipuli (kuorittu)801g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%667g867kcal20g13.3g86.7g0.7g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)534g881kcal16g21.4g80.1g0g
Oliiviöljy 48g425kcal0g0g48g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g400g1401kcal112.1g8g104.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g10819kcal925.8g260.6g690.6g88.6g
Valittu annoskoko5920g5409kcal462.9g130.3g345.3g44.3g
Annoskoko puolitettuna2960g2705kcal231.5g65.2g172.7g22.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515