Marinoidut kikherneet

Liota ja keitä kikherneet pakkauksen ohjeen mukaan.

Murskaa valkosipulinkynnet, sekoita ainekset kulhoon ja jätä jääkaappiin marinoitumaan vähintään 8 tunniksi.

Huom: ainesten suhteita voit muutella vapaasti oman maun mukaisesti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g4672g6260kcal415.8g850.3g121.5g200.9g
Sitruunamehu, laimentamaton934g196kcal2.8g15g0g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g53g56kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Oliiviöljy 180g1594kcal0g0g180.2g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11840g16435kcal854.4g1778.6g606.6g427g
Valittu annoskoko5920g8218kcal427.2g889.3g303.3g213.5g
Annoskoko puolitettuna2960g4109kcal213.6g444.7g151.7g106.8g
Arvot/100g100g139kcal7.2g15g5.1g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64788