Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1800g2880kcal342g0g162g0g
Kesäkurpitsa, tuore1733g295kcal10.4g43.3g6.9g12.1g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Kookoskerma, Wok´n Roll900g2025kcal19.8g27g207g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g360g173kcal0.4g43.2g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g608kcal0g0g67.5g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1035g983kcal72.4g155.2g10.3g82.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11844g13984kcal894.2g546.2g908.6g191g
Valittu annoskoko5922g6992kcal447.1g273.1g454.3g95.5g
Annoskoko puolitettuna2961g3496kcal223.6g136.6g227.2g47.8g
Arvot/100g100g118kcal7.5g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735