Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 350g266kcal6.6g54.2g0.7g3.5g
Peruna, vanha, kuorittu 490g373kcal9.2g75.9g1g4.9g
Keittojuurekset, apetit699g182kcal6.3g33.6g2.1g16.1g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Vesi3497g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 816g917kcal172.4g0g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11844g3513kcal390.8g334.2g56.8g51.4g
Valittu annoskoko5922g1757kcal195.4g167.1g28.4g25.7g
Annoskoko puolitettuna2961g878kcal97.7g83.6g14.2g12.9g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93600