Canneloni

Keitä pasta melekin kypsäksi.

Laita pasta ja muut ainekset juustoraastetta lukuunottamatta voideltuun uunivuokaan.

Mausta pippurilla, chilillä, basilikalla ja sitruunamehulla.

Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista 225 asteessa 45–50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, keitetty (Torino), annos 180g2604g3307kcal223.9g518.1g33.8g59.9g
Oliivi, vihreä paprikalla täytetty (Rainbow)120g216kcal2.2g4.2g20.4g3.1g
Paseerattu tomaatti rainbow2003g701kcal20g138.2g10g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton401g641kcal32g16g52.1g0g
Oltermanni 9% (Valio)288g606kcal89.4g0g26g0g
Sipuli (kuorittu)72g20kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Juusto, Feta, Valio, laktoositon120g276kcal16.8g1.8g21.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 320g729kcal16.2g56.2g45.1g18.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11856g12989kcal802.8g1476g418.2g165.6g
Valittu annoskoko5928g6495kcal401.4g738g209.1g82.8g
Annoskoko puolitettuna2964g3247kcal200.7g369g104.6g41.4g
Arvot/100g100g110kcal6.8g12.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109872