Vuohenjuusto-punajuuri-vuoka

Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Keitä punajuuret kypsiksi.

Kuori ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.

Ruohi pähkinät.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.

Kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado uunivuokaan vuorotellen kaikki ainekset ja mausteet (rakuuna, kuivattu minttu, suolaa, mustapippuria).

Laita tippa öljyä päälle.

Kypsennä uunin alatasolla noin 30 min. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Tarjoile lisukkeena tai aterina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Gurkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 4005g1537kcal40.1g276.4g8g100.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g801g216kcal10.4g38.5g1.6g13.6g
Hunaja 160g529kcal0.8g129.5g0g0g
Pähkinäsekoitus, cashewpähkinä, pekaanipähkinä, saksanpähkinä (Eldorado)120g773kcal18.7g17.4g70.9g8.4g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40.1g0g
Vuohenjuusto President Sainte Maure 100% (Lbf snc, lactalis), annos 200g801g2631kcal192.3g0g200.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11856g12081kcal524.6g923.6g641.8g244.2g
Valittu annoskoko5928g6040kcal262.3g461.8g320.9g122.1g
Annoskoko puolitettuna2964g3020kcal131.2g230.9g160.5g61.1g
Arvot/100g100g102kcal4.4g7.8g5.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146756