Kikherne-porkkanapihvit

1. Pane yleis- tai monitoimikoneen kulhoon valutetut kikherneet ja öljy.

Aja seos nopeasti karkeaksi soseeksi.

2. Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja silppua sipuli ja valkosipuli hienoksi.

Kuullota porkkanaraaste ja sipulisilput pannulla öljyssä.

Lisää sekaan jauhettu korianteri ja kuullota vielä hetki.

3. Yhdistä kulhoon murskatut kikherneet, porkkana-sipuliseos, vehnäjauho, silputtu korianteri, sinappi, suola ja pippuri.

Muotoile taikinasta pihvejä.

4. Paista pihvit keskilämmöllä öljyssä pannulla rapean kypsiksi molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Elsax

Elsax sanoi...

Julkaistu 14.01.2011 HS. fi

Siirry sivulle!


perjantai 14.01.2011 klo 17:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne säilötty Bonduelle3181g4136kcal206.8g636.3g95.4g159.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g780g219kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Korianteri, annos 10g60g12kcal1.2g2.4g0.3g1.8g
Vehnäjauho puolikarkea 586g2010kcal59.7g410.1g7g20.5g
Korianteri, tuore, annos 20g540g108kcal10.8g21.6g2.7g16.2g
Sinappi 60g79kcal2.6g8.5g3.6g1g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 12g34kcal1.2g5.1g0.3g3.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11855g17810kcal591g2311g703.8g456.6g
Valittu annoskoko5928g8905kcal295.5g1155.5g351.9g228.3g
Annoskoko puolitettuna2964g4453kcal147.8g577.8g176g114.2g
Arvot/100g100g150kcal5g19.5g5.9g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=210161