Hirvipekonikaalipata

Paistetaan paistinpannussa tai padassa hirvenjauhelihasta ruskeaksi, sen jälkeen pekoni leikataan isoiksi paloiksi ja paistetaan omassa rasvassaan ja lisätään pataan, kuullotetaan pienennetty sipuli pekonin rasvassa, lisätään kaali pataan ja lisätään kuullotetut sipulipalat, lisätään paistinpannussa vettä ja huuhdevesi lisätään pataan.

Pataa kannattaa sekoittaa, kunhan kaali on alkanut kypsyä.

Padan voi siirtää uuniin hautumaan 150 asteiseen uuniin.

Sopii hyvin kypsennettäväksi jälkilämmöllä tai sähköuunissa lämmön voi ottaa pois tunnin päästä ja jättää pata vielä jälkilämpöön.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 247 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3204g676kcal38.5g108.9g6.4g67.3g
Hirvenjauheliha oma saalis1722g1929kcal378.9g0g51.7g0g
Pekoni, viipaleet (Rainbow), annos 140g561g1570kcal100.9g2.8g129g0g
Sipuli, paistettu 401g405kcal5.2g19.5g32.8g6.9g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11856g9742kcal1048g262.8g505g148.4g
Valittu annoskoko5928g4871kcal524g131.4g252.5g74.2g
Annoskoko puolitettuna2964g2436kcal262g65.7g126.3g37.1g
Arvot/100g100g82kcal8.8g2.2g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386508