Broileria pinaatti-jogurttikastikkeessa

600 g broileria
600 g pinaattia
1-2 sipulia silputtuina
4 valkosipulinkynttä silputtuina
1 pieni chili
1 tl tuoretta inkivääriraastetta
2 tl jauhettua korianteria
2 tl Dijon-sinappia
2 rkl oliiviöljyä
3 dl maustamatonta jogurttia
1 tl mineraalisuolaa

Leikkaa broileri pieniksi kuutioiksi ja paista kuutiot öljytilkassa kypsiksi.

Huuhtele ja silppua pinaatti.

Freesaa öljyssä sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä, lisää joukkoon korianteri ja sinappi, ja sekoittele minuutin verran.

Lisää pinaatti ja kuumenna 1-2 minuuttia.

Lisää vähitellen jogurtti ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi broilerinpalat.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tarjakin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 210g225kcal48.5g0g3.1g0g
Pinaatti 210g28kcal3.4g0.8g0.6g2.7g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 4.9g5.3kcal0.4g0.8g0g0.1g
Chili paprika punainen5.2g2.1kcal0.1g0.5g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.4g1.1kcal0g0.2g0g0g
Korianteri, annos 10g3.5g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Dijonsinappi, Maille, Original3.5g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 9g84kcal0g0g9.4g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaa 2,5 %, vähälaktoosinen, ei lisätty d-vitamiinia 105g63kcal3.3g5.2g2.6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g846kcal112.8g19.4g31.8g7.4g
Valittu annoskoko593g423kcal56.4g9.7g15.9g3.7g
Annoskoko puolitettuna297g211kcal28.2g4.9g8g1.9g
Arvot/100g100g71kcal9.5g1.6g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117152