Vihreä kasvisrisotto

Huuhtele ja paloittele parsakaali.

Valuta kikherneet.

Kuumenna syvällä pannulla öljy ja lisää sipulijauhe sekä juustokumina.

Hauduttele hetki ja lisää sitten vesi, parsakaali, pinaatti, kikherneet ja suola ja keittele hiljakseen kypsäksi.

Tarjoa Mozzarellan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 131g46kcal6.1g2.6g0.4g3.3g
Pinaattipakaste 150g66g9kcal1.2g0.3g0.3g0.9g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 88g116kcal7.4g15.4g1.7g4.4g
Juustokumina jeera (), annos 6g2.2g7.7kcal0.4g1g0.5g0.2g
Sipuli kuivattu 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.5g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mozzarella 17% (Pirkka)61g144kcal12.2g0.3g10.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Quinoa (Biofair), annos 50g66g245kcal8.6g46.6g3.8g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1186g1183kcal72g133.4g38.6g26.4g
Valittu annoskoko593g592kcal36g66.7g19.3g13.2g
Annoskoko puolitettuna297g296kcal18g33.4g9.7g6.6g
Arvot/100g100g100kcal6.1g11.2g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207148