Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha219g363kcal41.6g0g21.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka12g103kcal0g0g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)7.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.4g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Punaviini, 12%39g33kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 94g76kcal1.5g15.8g0g2.8g
Kesäkurpitsa94g16kcal0.4g2.3g0.6g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g94g19kcal0.6g3.6g0.3g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1187g1258kcal90g47.2g70.8g10.8g
Valittu annoskoko594g629kcal45g23.6g35.4g5.4g
Annoskoko puolitettuna297g315kcal22.5g11.8g17.7g2.7g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=217267