Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1200g914kcal22.6g186g2.4g12g
Bataatti, kuorittu 520g421kcal8.2g87.5g0.3g15.6g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Kanasuikale hunajamarinoitu1600g2080kcal288g35.2g97.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti600g1086kcal16.2g72g84g0g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g800g880kcal144g16g24g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1000g600kcal10g45g40g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11868g12099kcal985.4g907.2g497.6g74.6g
Valittu annoskoko5934g6050kcal492.7g453.6g248.8g37.3g
Annoskoko puolitettuna2967g3025kcal246.4g226.8g124.4g18.7g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852