Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4004g961kcal48g136.1g8g84.1g
Paprika, punainen481g124kcal4.3g22.1g1.9g9.6g
Porkkana 130g43kcal0.8g7.2g0.3g3.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen801g1113kcal152.2g0g56.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)320g391kcal7g87.1g1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g5262kcal424.6g505g134.6g199.2g
Valittu annoskoko5936g2631kcal212.3g252.5g67.3g99.6g
Annoskoko puolitettuna2968g1316kcal106.2g126.3g33.7g49.8g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=158741