Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g1623g1363kcal17.9g297g6.5g29.2g
Sitruunamehu, laimentamaton139g29kcal0.4g2.2g0g0.1g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g928g6678kcal0g0g742g0g
Sokeri 1183g4800kcal0g1181.4g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g765g1094kcal52.8g1.3g43.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1206g4137kcal122.9g844g14.5g42.2g
Leivinjauhe 46g82kcal2.4g17.5g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g46g169kcal1.6g36.9g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g36705kcal396g4760.6g1616.4g143.4g
Valittu annoskoko5936g18352kcal198g2380.3g808.2g71.7g
Annoskoko puolitettuna2968g9176kcal99g1190.2g404.1g35.9g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468