Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 2638g5842kcal461.7g0g448.5g0g
Kananmuna kuoreton 829g1183kcal103.6g2.5g85g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g754g882kcal21.1g30.2g75.4g0g
Edamer Viipale, annos 18g754g2427kcal188.4g15.1g180.9g0g
Sipuli 283g86kcal3.5g13.6g0.6g4.8g
Valkosipuli 94g102kcal7.4g15.4g0.6g2g
Tomaatti 565g129kcal3.2g19.5g1.7g7.9g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 7.5g21kcal0.8g2.9g0.2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g21343kcal1579.4g198.4g1585.8g33.4g
Valittu annoskoko5936g10671kcal789.7g99.2g792.9g16.7g
Annoskoko puolitettuna2968g5336kcal394.9g49.6g396.5g8.4g
Arvot/100g100g180kcal13.3g1.7g13.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201249