Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2095g15294kcal21g21g1676g0g
Kananmuna kuoreton 3073g4383kcal384.1g9.2g315g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g279g1103kcal5g271g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)98g10kcal1.5g0g0.6g83.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton335g1073kcal77.4g35.2g69.7g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka56g223kcal0g55.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g44172kcal978g783.4g4122.6g166.2g
Valittu annoskoko5936g22086kcal489g391.7g2061.3g83.1g
Annoskoko puolitettuna2968g11043kcal244.5g195.9g1030.7g41.6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546