Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1632g3614kcal285.6g0g277.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g93g93kcal1.4g20.5g0.5g2g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g933g560kcal8.4g48.5g37.3g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 1399g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino1632g5712kcal212.2g1093.5g40.8g97.9g
Lihaliemkuutio maggi extra47g131kcal4.2g4.4g10.7g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g37g330kcal0g0g37.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g20970kcal1025.6g2353.2g808.6g213.6g
Valittu annoskoko5936g10485kcal512.8g1176.6g404.3g106.8g
Annoskoko puolitettuna2968g5243kcal256.4g588.3g202.2g53.4g
Arvot/100g100g177kcal8.6g19.8g6.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578