Juureskeitto kidneypavuilla

Kuori ja silppua sipul , samoin kuori vihannekset ja kuutio, kuullota pannulla öljyss ja lisää kasvisliemi ja 1,5 dl vettä.

Mausta 1 tl kuminaa, 1 tl meiramia ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g933g672kcal23.3g156.8g0.9g0g
Juuriselleri 700g220kcal8.7g32.2g1.4g21.7g
Palsternakka 933g594kcal4.7g110.1g3.7g42g
Peruna, keskikokoinen 60g933g560kcal14g121.3g0.9g8.4g
Fenkoli, annos 100g467g145kcal5.8g34g0.9g14.5g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.7g12kcal0.5g0.5g0.9g0.1g
Kidneypapu (Go green), annos 100g933g887kcal74.7g130.7g6.5g74.7g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 303g99kcal1.9g16.9g0.6g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11872g6873kcal267.2g1205g87.6g338.2g
Valittu annoskoko5936g3436kcal133.6g602.5g43.8g169.1g
Annoskoko puolitettuna2968g1718kcal66.8g301.3g21.9g84.6g
Arvot/100g100g58kcal2.3g10.2g0.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347840